מרק ערמונים

מרק ערמונים 2017-12-06T15:55:55+02:00

מרק ערמונים

מומלץ במיוחד לכל אוהבי הערמונים באשר הם.

מרכיבים:

בצל – 1 בינוני קצוץ
שום – 3 שיניים כתושות
תפוחי אדמה – 3 גדולים, חתוכים לקוביות
בטטה – 1 גדולה חתוכה לקוביות
ערמונים – שקית אחת שלערמונים קלופים של חברת ווילי פוד
עלי כרפס – חצי כוס
פפריקה מתוקה – כפית אחת




אבקת מרק – כף אחת
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
שמן קנולה – 3 כפות
מים רותחים – כמות שתכסה את הירקות

אופן ההכנה:

בסיר טגנו את הבצל עד שצבעו הופך לזהוב, ולאחר מכן הוסיפו את השום וטגנו עוד דקה (לא יותר כדי שהשום לא יישרף לכם). הוסיפו כעת את תפוחי האדמה, הבטטה ועלי הכרפס. הכניסו לסיר מים בכמות שתכסה את הירקות, ואפילו טיפה מעבר לזה. הוסיפו כעת את התבלינים, והביאו את המרק למצב של רתיחה ולאחר מכן בשלו כרבע שעה. לאחר מכן הכניסו לסיר את הערמונים ובשלו לעוד 20-25 דקות. בסיום, הכניסו את המרק לבלנדר וטחנו אותו היטב.

שיהיה בתאבון!