סלט מלפפונים פולני

סלט מלפפונים פולני 2017-11-12T14:30:37+00:00

סלט מלפפונים פולני

מרכיבים:

מלפפונים – 6 בינוניים
שמיר קצוץ – 3 כפות
בצל – 1 קטן מאוד (במידה ואין בצל קטן, להשתמש בחצי בצל)
מלח – לפי הטעם
סוכר – 1 כף
חומץ תפוחים – שליש כוס
מים – שליש כוס

אופן ההכנה:

חתכו את המלפפונים לצורות אליפסיות, הכי דקות שאתם יכולים לחתוך. את אותו הדבר תעשו גם עם הבצל, חתכו אותו לצורות אליפסיות דקות. הכניסו את הבצל והמלפפונים שחתכתם אל תוך מסננת, ערבבו והמליחו אותם בכדי שהנוזלים ייספגו. השרו את כל העסק למשך שעה.
לאחר מכן התחילו בהכנת הרוטב, לתוך קערה קטנה שפכו את המים, החומץ, הסוכר, והשמיר. ערבבו היטב כדי שהרוטב ייספג היטב בבצל ובמלפפון. הכניסו למקרר וקררו את הסלט, וכשהוא קר מוגש הגישו אותו צונן.

שיהיה בתאבון!