סלט פסטה עם זיתים וגבינה בולגרית
מרכיבים:
פסטה – חצי חבילה
חרוזי זיתים שחורים – חצי קופסת שימורים
קוביות גבינה בולגרית – 200 גרם
שמן זית – 2 כפות
מלח – לפי הטעם
פלפל – לפי הטעם
זעתר – לפי הטעם
אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. סננו את המים מהפסטה במסננת ולאחר מכן שימו את הפסטה בקערה והכניסו למקרר. לאחר שעתיים שפכו על הפסטה את קוביות הבולגרית, חרוזי הזיתים והתבלינים. ערבבו את הכל קלות ובסיום שפכו מלמעלה את שמן הזית.
שיהיה בתאבון!