סלט פסטה עם קישואים
מרכיבים:
פסטה – שקית
שום – 4 שיניים
קישואים – 2 גדולים
בזיליקום – מספר עלים לפי הטעם
שמן זית – 4 כפות
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
גבינת קשקבל מגורדת – 100 גרם
לפני ההכנה:
את שיני השום כתשו ושימו בצד. את הקישואים חתכו לעיגולים, את עלי הבזיליקום חתכו דק.
אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן. בסיום הבישול סננו את המים של הפסטה בעזרת מסננת והעבירו את הפסטה לתוך קערה. כעת קחו סיר קטן והכניסו לתוכו שמן זית. כשהשמן חם מספיק הוסיפו את הקישואים וכדקה לאחר מכן הוסיפו את השום הכתוש. בשלו מעט ולאחר מכן כבו את האש והניחו בצד את הסיר. כעת שפכו את תכולת הסיר לתוך הקערה, הוסיפו מלח, פלפל, את עלי הבזיליקום וערבבו היטב. הוסיפו מעל את גבינת הקשקבל.
שיהיה בתאבון!