פסטה אלי אוליו

פסטה אלי אוליו 2017-12-20T15:59:30+00:00

פסטה אלי אוליו

מרכיבים:

פסטה – שקית אחת
שמן זית – 4 כפיות
שום – 3 שיניים
פטרוזיליה – שליש כוס
עגבניות מיובשות – 10-15 חתיכות
צ’ילי אדום גרוס – רבע כפית
פלפל אדום חריף – חצי פלפל
מים – 2 כפיות
מלח – לפי הטעם
גבינת פרמזן מגורדת – 100 גרם




לפני ההכנה:

חתכו לפרוסות את שיני השום, את הפלפל האדום חתכו דק דק.

אופן ההכנה:

בשלו את הספגטי בהתאם להוראות הייצרן. סננו את המים, והחזירו את הספגטי לסיר. קחו סיר קטן, הכניסו לתוכו שמן זית וכשהוא רותח מספיק, הכניסו את השום ואת הצ’ילי הגרוס. כעת הוסיפו את העגבניות המיובשות, הפטרוזיליה ואת הפלפל האדום שחתכתם קודם לכן. הוסיפו 2 כפות מים וערבבו הכל היטב. בשלו את הכל על אש קטנה כ2 דקות. מזגו לצלחות את הפסטה, ועל כל צלחת מזגו מעל את הרוטב.

שיהיה בתאבון!