פסטה אלפרדו
אם אתם אוהבים פסטה אלפרדו (רוטב שמנת ופטריות) המתכון הזה הוא במיוחד בשבילכם.
מרכיבים:
פסטה פנה – שקית אחת
שמנת לבישול 15 אחוז שומן – 500 מ"ל
פטריות – קופסת שימורים של פטריות שמפניון חתוכות או קופסא של פטריות טריות
שום – 3 שיניים כתושות
חמאה – 50 גרם
אבקת מרק עוף פרווה – כפית גדושה
מלח – לפי הטעם
לפני ההכנה:
אם בחרתם להכין את הפסטה עם פטריות טריות, חתכו אותן לפרוסות.
אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. בסיום הבישול סננו את המים מהפסטה ולאחר מכן החזירו את הפסטה לסיר איתו בישלתם אותה. להכנת הרוטב קחו סיר קטן והכניסו לתוכו את החמאה. כשהחמאה מומסת, הכניסו את השום הכתוש וערבבו. הכניסו כעת את אבקת המרק וערבבו את הכל היטב. הכניסו כעת את השמנת, הפטריות גם כן והוסיפו מלח לפי הטעם. ערבבו את הכל ובשלו כ5 דקות או עד שהרוטב הופך לסמיך. בסיום שפכו את הרוטב על הפסטה שבישלתם קודם לכן וערבבו את הכל היטב כדי שהרוטב ייספג בפסטה.
שיהיה בתאבון!