פסטה בכורכום וירקות

פסטה בכורכום וירקות 2017-12-20T15:58:36+00:00

פסטה בכורכום וירקות

מתכון לפסטה צהובה (מכורכום) בתוספת ירקות.

מרכיבים:

פסטה – שקית
כורכום – כף שטוחה
פטרוזיליה – חופן
כוסברה – חופן
בצל – 1 גדול
מרק עוף בשרי – 1 כפית
שום – 3 שיניים
גזר – 1 בינוני
גמבה – 1 בינוני
מלח – לפי הטעם
פלפל – לפי הטעם
פפריקה מתוקה – רבע כף
שמן זית – 3 כפות לטיגון ועוד 5 כפות לבישול.
מים – בהתאם לגודל הסיר




לפני ההכנה:

קצצו דק את הפטרוזיליה והכוסברה, הבצל, הגזר, הגמבה. את שיני השום חתכו לפרוסות דקות.

אופן ההכנה:

קחו סיר בינוני והכניסו לתוכו את שמן הזית, כשהשמן חם מספיק שפכו את הבצל הקצוץ וטגנו אותו עד שצבעו הופך לזהוב. הוסיפו לאחר מכן את השום, הגזר והגמבה וערבבו הכל היטב. הוסיפו כף שטוחה של כורכום, פלפל ומלח גם כן וערבבו. כעת הכניסו את הפסטה וכסו אותה במים (שימו מים עד לגובה הפסטה ולא מעבר). שימו בסיר עוד 5 כפות שמן זית, את הכוסברה, הפטרוזיליה והפפריקה המתוקה וערבבו היטב. בשלו עד שהפסטה הופכת לרכה.

שיהיה בתאבון!