פסטה ברוטב גבינה בולגרית ועגבניות

פסטה ברוטב גבינה בולגרית ועגבניות 2017-12-21T15:50:13+02:00

פסטה ברוטב גבינה בולגרית ועגבניות שרי

מרכיבים:

פסטה/ספגטי – שקית
עגבניות – 3 גדולות
שום – 2 שיניים
עלי בזיליקום – 8 עלים לטעם
קוביות בולגרית – 150 גרם
סילאן – כף
שמן זית – 4 כפות בסך הכל (3 כפות לטיגון הראשוני ועוד כף אחת לבישול)
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם




לפני ההכנה:

חתכו לקוביות קטנות את העגבניות, חתכו גם את עלי הבזיליקום, את השום חתכו לפרוסות דקות.

אופן ההכנה:

בשלו את הפסטה בסיר עם מים רותחים. לאחר שהכנסתם מים לסיר, הוסיפו כפית של מלח ואז הכניסו את הפסטה. כשהפסטה מוכנה סננו את המים בעזרת מסננת והניחו את הפסטה בצד.
הכניסו לתוך סיר 3 כפות של זמן זית, ולאחר מכן טגנו למספר שניות את השום. לאחר מכן הכניסו את העגבניות וערבבו היטב. בשלו את העגבניות עד שהן יהיו רכות. לאחר מכן הוסיפו את יתר המרכיבים וערבבו את הכל היטב. בשלו הכל כ2-3 דקות. מזגן לצלחות את הפסטה שהכנתם קודם לכן, ולאחר מכן מזגו לכל צלחת את הרוטב שהכנתם בסיר.

שיהיה בתאבון!