פסטה ברוטב עגבניות
רעבים במיוחד ורוצים לאכול פסטה טעימה במינימום השקעה? פסטה ברוטב עגבניות בסיסי זהו הפתרון המושלם בשבילכם.
מרכיבים:
עגבניות – 4 בינוניות חתוכות לקוביות
רסק עגבניות – 200 גרם (2 קופסאות קטנות)
בצל גדול – 1 קצוץ דק
שום – 3 שיניים כתושות
מים – 2 כוסות
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
שמן זית – 3 כפות
אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, ולאחר מכן סננו בעזרת מסננת את המים מהפסטה, והחזירו אותה לסיר שבו בישלתם אותה. קחו כעת סיר קטן והכניסו לתוכו את שמן הזית. כשהשמן חם מספיק הכניסו את הבצל הקצוץ. כשצבע הבצל הופך לזהוב, הכניסו את רסק העגבניות, העגבניות החתוכות והשום וערבבו היטב. הוסיפו כעת את המים, והמלח והפלפל וערבבו היטב. הנמיכו את האש לאש קטנה ובשלו את הרוטב 20-30 דקות. מדי פעם פתחו את המכסה כדי לערבב את הרוטב.
שיהיה בתאבון!