פסטה ברוטב עגבניות וזיתים
מרכיבים:
פסטה או ספגטי – חבילה שלמה
טבעות זיתים ירוקים – קופסת שימורים אחת
רסק עגבניות – 100 גרם
בצל – 1 קטן
אבקת מרק בשרית – כפית גדושה
פפריקה מתוקה – כפית גדושה
צ'ילי מתוק – כף
מים – כוס
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
שמן קנולה – 3 כפות
לפני ההכנה:
את הבצל קצצו דק דק.
אופן ההכנה:
את הפסטה בשלו לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, סננו את המים ממנה במסננת ולאחר מכן החזירו אותה לסיר שאיתו בישלתם. כעת קחו סיר קטן והכניסו לתוכו 3 כפות שמן זית. כשהשמן חם מספיק הכניסו את הבצל לטיגון וכשהוא משנה את צבעו לזהוב הכניסו את יתר המרכיבים. ערבבו את הכל היטב ובשלו כ5-10 דקות על אש קטנה.
בסיום, שפכו את הרוטב לתוך הסיר של הפסטה וערבבו היטב.
שיהיה בתאבון!