פסטה ברוטב פסטו
אוהבים רוטב פסטו? את הפסטה הזאת תוכלו להכין במהירות ובקלות.
מרכיבים:
פסטה – חבילה אחת
רוטב פסטו – 1 קופסה (מומלץ של אוליבייה)
גבינת פרמזן מגורדת – 100 גרם
מלח – כפית
מים – ליטר
אופן ההכנה:
לתוך סיר הכניסו ליטר מים, והכניסו בנוסף כפית מלח. כשהמים רותחים הכניסו את הפסטה לתוך הסיר וערבבו מדי פעם. כשהפסטה רכה מספיק כבו את האש, סננו את המים מהפסטה בעזרת מסננת והכניסו אותה לתוך סיר. בהמשך, קחו סיר קטן והכניסו לתוכו את רוטב הפסטו. ערבבו על אש קטנה כ-2 דקות, ולאחר מכן שפכו את הרוטב על הפסטה שהכנתם קודם לכן. בנוסף, פזרו את חתיכות הפרמזן וערבבו את הכל היטב.
שיהיה בתאבון!