פסטה ברוטב קישואים ועגבניות

פסטה ברוטב קישואים ועגבניות 2017-12-20T15:57:41+00:00

פסטה ברוטב קישואים ועגבניות

מרכיבים:

פסטה – שקית אחת
קישואים – 3 גדולים
עגבניות – 3 בינוניות
עגבניות מיובשות – 4
שמן זית – 3 כפות
אורגנו – לפי הטעם
בזיליקום – לפי הטעם
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם




לפני ההכנה:

השרו את העגבניות המיובשות במים למשך לילה שלם, את הקישואים גרדו בפומפייה, את העגבניות חתכו לקוביות

אופן ההכנה:

בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. לאחר הבישול סננו את המים של הפסטה במסננת, והחזירו לאחר מכן את הפסטה לתוך הסיר שאיתו בישלתם. קחו את כלל המרכיבים (חוץ מהקישואים ושמן הזית) והכניסו לתוך בלנדר. כשהכל נטחן היטב הכניסו לתוך סיר קטן, הוסיפו את שמן הזית והקישואים ובשלו כ5 דקות. בסיום הבישול שימו פסטה בכל צלחת ומעל לכל צלחת שפכו את הרוטב.

שיהיה בתאבון!