פסטה מרוקאית

פסטה מרוקאית 2017-12-26T15:51:21+02:00

פסטה מרוקאית

פסטה עם טוויסט מיוחד.

מרכיבים:

ספגטי – 1 חבילה
מלח – 2 כפות
מים – שלושת רבעי סיר
שמן קנולה – שליש
רסק עגבניות – 2 קופסאות קטנות
בצל – 1 בינוני
פלפל שחור – רבע כפית
פפריקה חריפה – רבע כפית (למי שאוהב פחות חריף אפשר לשים פחות)




לפני ההכנה:

קלפו את הבצל וקצצו אותו דק דק.

אופן ההכנה:

בכדי להכין את הפסטה מלאו את הסיר במים, שפכו לתוך הסיר כף מלח וסגרו את המכסה. לאחר שהמים רותחים, הכניסו את הפסטה והשאירו את המכסה פתוח כדי שהמים לא יגלשו החוצה. מדי פעם ערבבו את הפסטה בכדי שהיא לא תידבק. לאחר שהפסטה רכה מספיק עבורכם, שפכו את כל הסיר לתוך מסננת וסננו היטב את המים ולאחר מכן החזירו את הפסטה לסיר.

בכדי להכין את הרוטב ראשית הכניסו לסיר את השמן ולאחר שהוא רתח שפכו לסיר את הבצל הקצוץ. כשהבצל הופך לזהוב הכניסו לסיר את רסק העגבניות ועוד רבע כוס מים. הוסיפו כעת את כל התבלינים, ערבבו היטב והנמיכו את האש. בשלו את הכל למשך 20 דקות.

בסיום, הכניסו את הרוטב לתוך סיר הפסטה, ערבבו היטב ותהנו.
אם הפסטה יצאה לכם חריפה קצת, אין כמו התרעננות עם איזה מיץ טבעי סחוט שירווה אתכם במיוחד.

שיהיה בתאבון!