פסטה עם ירקות
מרכיבים:
פסטה – שקית אחת
בצל – 1 גדול
גזר – 3 בינוניים
פטריות שמפיניון – קופסת שימורים אחת
רוטב סויה – חצי כוס
בצל ירוק – 3 גבעולים
שמן זית – 3 כפות
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
לפני ההכנה:
קצצו דק דק את הבצל, את הגזר חתכו לרצועות דקות, את גבעולי הבצל הירוק קצצו דק.
אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. בסיום הבישול סננו את המים של הפסטה בעזרת מסננת. את הפסטה המסוננת הכניסו לתוך הסיר שאיתו בישלתם. קחו סיר והכניסו לתוכו את השמן. כשהשמן חם מספיק הכניסו את הבצל הקצוץ וטגנו אותו עד שהוא הופך לזהוב. לאחר מכן הכניסו את הגזר והפטריות וערבבו היטב, הוסיפו גם את המלח והפלפל. בשלו את הכל כ5 דקות על אש קטנה. לאחר מכן שפכו את מה שבישלתם בסיר הקטן לתוך סיר הפסטה הגדול, הוסיפו כף שמן, סויה ובצל ירוק וערבבו את הכל היטב.
שיהיה בתאבון!