פסטה עם עוף ובוטנים

פסטה עם עוף ובוטנים 2017-12-20T15:59:18+00:00

פסטה עם עוף ובוטנים

מרכיבים:

ספגטי – חבילה אחת
חזה עוף – 300 גרם
גמבה – 1 גדולה
ברוקולי – 1 ראש
שמן זית – 3 כפות
חמאת בוטנים אסיאתית – חצי קופסה
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם




לפני ההכנה:

את חזה העוף חתכו לקוביות, את הגמבה קצצו דק, את הברוקולי חתכו גס.

אופן ההכנה:

בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשאתם מרגישים שהפסטה כמעט מוכנה הוסיפו לתוך הסיר את הגמבה והברוקולי ובשלו כ2-3 דקות. כשהפסטה מוכנה הכניסו אותה לתוך מסננת וסננו את המים, ולאחר מכן החזירו את הפסטה עם הברוקולי והגמבה לתוך הסיר. קחו כעת מחבת, שפכו 3 כפות שמן זית וטגנו את חזה העוף. בזמן הטיגון הוסיפו את המלח והפלפל. הטיגון לא צריך לקחת זמן רב מדי, טיגון קל עד שחזה העוף מבושל ולא ורוד. לאחר מכן הוסיפו את חזה העוף לתוך סיר הפסטה, ושפכו מעל את חמאת הבוטנים האסיאתית. ערבבו היטב את הכל.

שיהיה בתאבון!