פסטה עם שעועית ועוף

פסטה עם שעועית ועוף 2017-12-19T15:46:18+00:00

פסטה עם שעועית ועוף

מרכיבים:

שקית פסטה – 1
שמן זית – 5 כפות
חזה עוף – 3 נתחים
בצל – 1 בינוני
שעועית עדינה ירוקה של סנפרוסט – 200 גרם
רוטב סויה – רבע כוס (ועוד 4 כפות לחזה העוף)
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם




לפני ההכנה:

את חזה העוף חתכו לקוביות בינוניות, את הבצל חתכו דק דק.

אופן ההכנה:

בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, וכשהפסטה מוכנה סננו את המים בעזרת מסננת. לאחר מכן החזירו את הפסטה לסיר. לחזה העוף הוסיפו 4 כפות רוטב סויה. לאחר מכן שימו 2 כפות שמן זית במחבת וטגנו את חזה העוף, רק שיתפוס צבע לבן ולא יהיה ורוד מבפנים. לאחר הטיגון הניחו אותו בצד. בסיר קטן שימו 3 כפות שמן זית וטגנו את הבצל. כשהוא הופך לזהוב הוסיפו את השעועית העדינה ובשלו כ2-3 דקות. לאחר מכן הכניסו את חזה העוף שהכנתם קודם לכן וערבבו את הכל היטב. שפכו כעת לסיר רבע כוס רוטב סויה, הוסיפו מלח ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו היטב. בשלו הכל לעוד 3 דקות.

שיהיה בתאבון!