פשטידת פיצה פסטה
מרכיבים:
פסטה פנה – 250 גרם
עגבניות מרוסקות – קופסת שימורים אחת גדולה
רסק עגבניות – 2 חבילות קטנות
שמן זית – 3 כפות
שום – 3 שיניים
ביצים – 2 בגודל מדיום
חישוקי זיתים – כוס
גבינה צהובה מגורדת – 200 גרם (100 גרם לתערובת הבישול ועוד 100 גרם לפיזור מעל)
אורגנו – לפי הטעם
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
לפני ההכנה:
את שיני השום כתשו והניחו בצד.
אופן ההכנה:
הכניסו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, סננו את המים והחזירו את הפסטה לסיר. קחו קערה והכניסו את כלל המרכיבים כולל השום שכתשתם קודם לכן. וערבבו הכל היטב. קחו תבנית פיירקס ושמנו אותה ולאחר מכן הכניסו את כל התערובת שנמצאת בקערה. לפני שאתם מכניסים את הכל לתנור, פזרו את 100 הגרם הנותרים מהגבינה המגורדת.
חממו מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, ואפו את הפשטידה כ40 דקות.
צננו מעט לפני ההגשה.
שיהיה בתאבון!