קבב עיראקי
אחרי שהבאנו לכם מתכון להכנת פיתה עיראקית, לא יכולנו לוותר על המתכון הפשוט והקל להכנת קבב עיראקי.
מרכיבים:
בשר בקר טחון – 1 קילו
שומן כבש טחון – 200 גרם
קמח – 2 כפות
בצלים – 2 בינוניים
מלח – חצי כפית
פלפל שחור – כפית אחת
פטרוזיליה קצוצה – צרור
אופן ההכנה:
קצצו דק דק את הבצלים, קחו את שאר המרכיבים והכניסו לתוך קערה. ערבבו היטב את הכל, והכניסו לתוך המקרר לכחצי שעה.
אחרי חצי שעה הוציאו את התערובת והכינו קציצות עגולות, בהתאם לגודל שאתם רוצים (רצוי לא עבות מדי בכדי שהקציצות ייצלו כנדרש).
חממו מחבת פסים (טפלון) על הכיריים, וכשהמחבת חמה מספיק הניחו בה את הקציצות. משך הצלייה תלוי בהתאם לכיריים, צלו אותם עד לרמה הרצויה לכם.
אכלו את הקציצות בתאבון!