מיטבל אבוקדו

מיטבל אבוקדו 2017-11-28T14:55:46+02:00

מיטבל אבוקדו:

לפעמים אפשר להפתיע במשהו קל להכנה וטעים. ארוחת ערב קלה של מיטבלים עם ירקות ומקלות גריסיני. כמו למשל מטבלי גבינה. גם מאבוקדו ניתן להכין מטבל שכזה.

החומרים ל 4 סועדים:

1 אבוקדו גדול
מיץ מלימון אחד
1 שן שום
כמה טיפות רוטב טבסקו או רוטב חריף אחר.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם




אופן הכנה:

לקלף ולגלען את האבוקדו להוסיף מיד מיץ מלימון טרי ושן שום ולהעביר בממחה מזון עד לקבלת משחה חלקה או, למעוך בעזרת מזלג. להוסיף מלח פלפל שחור וטבסקו – לפי הטעם. להכניס לצלוחית הגשה.
להוסיף ירקות שונים חתוכים לרצועות ולהכניס אותם, בעמידה, לכוסות הגשה.
גם את מקלות הגריסיני ניתן להכניס לכוס הגשה יפה וארוכה ולהוסיף, כיד הדמיון הטובה, עוד מטבלים שונים של גבינות לבנות, לפי המתכונים שלמטה. לאירועים מיוחדים ניתן להגיש את המטבלים עם יין אדום חצי יבש.