ממרח אבוקדו עם זנגוויל:
למעוך בעזרת מזלג, אבוקדו בשל עם מעט מיץ לימון ולהוסיף ½ בצל לבן קצוץ דק וכחצי כפית זנגויל טרי מגורד היטב. להוסיף מלח ומעט פלפל שחור ולערבב היטב. למרוח על לחם או להגיש כמטבל עם גריסיני וירקות.
ממרח אבוקדו עם זנגוויל:
למעוך בעזרת מזלג, אבוקדו בשל עם מעט מיץ לימון ולהוסיף ½ בצל לבן קצוץ דק וכחצי כפית זנגויל טרי מגורד היטב. להוסיף מלח ומעט פלפל שחור ולערבב היטב. למרוח על לחם או להגיש כמטבל עם גריסיני וירקות.