סלט כרוב לבן ואדום

סלט כרוב לבן ואדום 2017-11-28T15:15:02+02:00

סלט כרוב לבן ואדום:

החומרים:

1 כרוב לבן קטן או חצי כרוב גדול יותר או לפי מספר הסועדים.
1 כרוב אדום קטן או חצי כרוב אדום גדול יותר או לפי מספר הסועדים.
מיץ לימון טרי.
מלח פלפל לפי הטעם.
150 גרם מיונז.




אופן הכנה

פורסים את שני הכרובים במיקסר לרצועות דקיקות ביותר מכניסים לקערה זורים מעט מלח וסוחטים מעט כדי לשבור את קשיותם של הכרובים ומשהים לחצי שעה. (יש כאלה ששמים את רצועות הכרובים במים רותחים לדקה אחת, כדי לרככם ולהדגיש את ציבעם). מוסיפים את המיונז, מיץ הלימון ושאר התבלינים ומערבבים היטב. מאכסנים למספר שעות במקרר ומגישים כתוספת. (שוב, להיזהר בכמות המלח שמכניסים לרוטב). ניתן להוסיף גם שמנת חמוצה, יוגורט או לבן לרוטב כדי לשפר טעמים. או אפילו שמנת מתוקה נוזלית.