סלט שורשים

סלט שורשים 2017-11-28T15:17:09+02:00

סלט שורשים

החומרים:

2 גזרים בינוניים קלופים ונקיים – לחתוך קצוות.
חצי סלרי לבן קלוף ורחוץ
2 תפוחי עץ רחוצים וחתוכים בלא הגרעינים.
מיץ מחצי לימון
1 כף חומץ
2-3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
ומי שאוהב קצת שמיר קצוץ.
אפשר להחליף את השמן במיונז




אופן הכנה:

לגרד הכל במיקסר על הפומפיה העבה. להכניס לקערה ולהוסיף את חומרי התיבול. לערבב היטב ולשמור במקרר לכמה שעות. להגיש עם מה שאוהבים או לאכול לחוד.

אפשרויות הרחבת הסלט:

ניתן להוסיף גם סלק לא מבושל ו קולוראבי לא מבושל – לקלוף את שניהם ולרסק גם כן במיקסר על הפומפיה העבה. הסלט הזה טעים מאוד בגלל תוספת התפוח שבו ונותן לו טעם מיוחד.